Съществува място, където сред лозя и планини, слънцето гали душата… Дискретен оазис за градските хора, където сред красотата на Розовата долина могат да се отдадат на бавния ритъм на едно уникално изживяване… Място където вино, еклектика и стил се вплитат в неповторима синергия, създавайки един уникален шедьовър за всички сетива… Място където всеки може да прекара дни в съзерцание, мечти, сладки разговори с приятели под звездите на нощното небе или в планове за още малки бягства… Това е място в което да забавите пулса на дните с хубаво вино, вкусна храна и да се почувствате истински желани и обгрижени… Това място се нарича Шато Копса – бутиков хотел и винарна в сърцето на Розовата долина. В тази статия ще ви посочим 5 причини да планирате следващата си почивка именно там.

№ 1

Винарски комплекс Шато Копса: Романтика и пак романтика…

Дами и господа, подарете на вашия любим една почивка в бутиков винарски комплекс Шато Копса… Ще бъдете обичани безкрайно, поне до следващата почивка там. Шегата настрана – това място е просто магично и това ще е една от най-добрите инвестиции, които може да направите за вашата връзка. Трябват ви само бутилка хубаво вино /а там изобилства от такива вина / и 2 чаши – местата, на които да им се отдадете с вашата любов са много.

№ 2

Бутиков хотел със зашеметяващ интериор и уют

Невероятната комбинация и синергия между индустриален стил и еклектика правят мястото уникално. Няма как да не останете впечатлени от дръзките решения, визията и концепцията, които са вложени от дизайнерите погрижили се за интериора. Всичко е поставено на място, пространствата са едновременно просторни и уютни и загатват за визионерство и модернизъм – типично в стила на фамилия Минкови.

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

№ 3

Зеланос и Ла Кав 

Така се казват двата невероятни ресторанта намиращи се на територията на комплекса. Зеланос, разположен в мезон Копса, който ще ви очарова с модерния си фюжън прочит на глобалния тренд за по-леко и модерно хранене, където подреждането на масите отразява идеята на собствениците за sharing the food и за това, че виното е най-хубаво, когато се споделя с приятели. И разбира се Ла Кав – туптящото сърце на замъка, където пиршествата с хубаво вино и вкусна храна ще ви пренесет в друга епоха… С една дума – ресторантите в комплекса, са повече от уникални…

№ 4

Страхотната локация на шатото 

Шато Копса се намира на 4 километра от град Сопот – в самото сърце на Розовата долина. Района е уникален – Стара Планина се извисява на Запад, Тракийската низина ви обгръща от Юг… Региона е изключително мобилен и богат на природни и културни забележителности – определено има къде още да се разходите, ако въобще ви се излиза от комплекса.. Отидете до къщата на Вазов, повозете се на лифта в Сопот, докоснете се до къщата, в която е израстнал Апостола… Определено няма да ви е скучно наоколо – още една добра причина да изберете Шато Копса за вашата романтична почивка или място за тиймбилдинг.

№ 5

Вниманието към детайла и отношението на персонала 

Ключът към съвършенството се крие в малките детайли към цялостната визия.

Така си е – малките неща и жестове са най-важни. Именно за това на последно място, но в никакъв случай не на последно място по значимост в нашите причини да посетите Шато Копса слагаме вниманието към детайлите и уникалното отношение на персонала… Да малките жестове са важни, както и малките детайли – точно те правят изживяването уникално… Една малка усмивка, едно искренно “Здравейте” и една бутилка вино позиционирана на точното място… Какво всъщност повече му трябва на човек…

Шато Копса определено е едно магично място, което ще ви очарова. Ние от @feel_bulgaria се изумихме след нашето посещение там, и няма да мине много време докато се завърнем за да се потопим отново в тази уникална магия…

Още информация за това място:
www.copsa.bg
За резервации: +359 882 645 452

Резервирай почивка наоколо

Booking.com
Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: