В тази напрегната и трудна епоха онова, от което имаме най-силно нужда е качествено забавление! Представяме ви едно невероятно място, което ще ви разкрие ангелски вълшебства съчетани със зверска оригиналност!

BOA – Beast or Angel e създаден за онези, които не се страхуват да изненадват себе си и да покоряват нови хоризонти и отвъд стереотипите на обикновеното, скучното и еднообразното. Той е пространство отвъд досегашните представи за клуб и еталон за иновация, където забавлението е повече от възможност-то е философия, дар и начин на живот.

Кои са 5-те основни причини да изберете нашият клуб и с какво е уникален по рода си?

1.Модерна визия

Ние добре знаем максимата, че по визията посрещат и сме напълно съгласни с нея. В клуб BOA ще можете да се насладите на модерен интериор съобразен изцяло с най-новите тенденции, който притежава класа, стил, изтънченост и поразяваща красота, към която нито един гост няма да остане равнодушен. Обстановката ще ви пренесе в един свят, в който времето и пространството са абстрактни понятия, а безкрайния празник и способността да живеем за мига са само част от изненадите.

BOA Velingrad
BOA Velingrad

2. Зашеметяващи визуални ефекти

Визуалните ефекти са толкова ослепителни и атрактивни, че усещането за реалност понякога се губи. Блясък, милион светлини, контрастни и запомнящи се оттенъци и свежа палитра от изобилие – това са само част от нещата, които магията на клуба ще ви представи веднага щом прекрачите прага му. Всеки визуален ефект е перфектно съчетан с цялостния интериор и придава на мястото притегателна и омайваща енергия.

3. Най-големите звезди на балканската сцена

При нас ще имате възможност да слушате музика на живо-подбрани хитове на всички най-популярни звезди на балканската сцени. Всички ценители на поп фолка, сръбските, турските и гръцките хитове ще могат да слушат и гледат своите любимци докато са се настанили удобно на бара или някоя от масите с коктейл в ръка. Музиката на живо създава истински адреналин и е предпоставка за щури и незабравими купони. Предлагаме и различени видове тематични партита-за рождени дни, дипломиране или друг индивидуален повод. Ако искате да се почувствате като крале/кралици на вечерта-ние ще изпълним с лекота вашето желание!

4. Най-добрите lounge и балкански групи

В допълнение към балканскията изпълнители на високо ниво, ще се радвате на невероятното звучене на музиката на живо на най-добрите и утвърдени lounge и балкански групи. Песни, танци и усмивки-кой не би искал да превърне вечерта си в незабравим конценрт изпълнен с балкански ритми, стил и класа!

Fusion Band
Fusion Band

5. Sushi, Shisha and louge

Казват, че предпочитанията ни към храната разкриват много за нас. В BOA храненето е много повече от допълнение към всичко останало-менюто е неизменна част от уникалния стил на мястото. Предлагаме изискана кухня за ценители, която ще ви накара да искате да вкусвате кулинарните изкушения отново и отново. Богатият асортимент от суши са истински празник за небцето, а страстните пушачи и почитателите на висок клас наргилета веднага ще се почувстват в свои води.А за нашите най-отдадени почитатели и редовни гости имаме чудесен бонус-възможност да си закупят стилни тениски с логото на клуба.

Заповядайте в клуб BOA-там където всеки гост е специален и един миг ражда хиляди вечности!

ВИЖ ОЩЕ:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ СПА ХОТЕЛ РИЧ, КОГАТО СТЕ НА ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЛИНГРАД

GARDEN OF RICH – БЪДИ МОДЕРЕН АРИСТОКРАТ

ТАВЕРНА ОМАР – ЖИВАТА ЛЕГЕНТА НА ТРАДИЦИОННАТА КУХНЯ ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Оферти за настаняване във Велинград

Разгледай страхотни места за настаняване в района на Велинград и резервирай сигурно и удобно тук...

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: