Хотел Панорама в град Сандански предлага страхотни възможности за почивка и релакс в сърцето на красивия град сгушен в полите на Пирин планина. Ако си търсите място където да се възстановите и да отпочинете на достъпни цени, то определено хотел Панорама си заслужава вашето внимание. Ние от @feelbulgaria наскоро посетихме това местенце и то определено ни спечели – с прекрасна локация, вкусна кухня, прекрасни басейни и възстановителни процедури. Прочетете по-надолу в нашата статия, кои според нас са най-големите предимства на хотела, и защо си заслужава да отседнете там…

1. Мобилната и удобна локация

Изключително удобната и мобилна локация на хотела е страхотно предимство. Хотел Панорама се намира само на около 400 м. от центъра на града. Той се намира на метри от красивия градски парк, в непосредствена близост до прочутото Миро, където светите братята Кузма и Дамян са лекували нуждаещи се с помоща на лековитата вода. Отсядайки в хотела вие имате прекрасни възможности за разходка наоколо, без да се налага да използвате автомобил.

 

Чешмата на Мирото в Сандански е минерален извор известен с лечебните си свойства. Легендата гласи, че светите Братя Кузма и Дамян са лекували страдащите именно с водата от този извор. Водата от него е кристално чиста и безцветна, подходяща за:

– Питеен прием при стомашно-чревни, жлъчно-чернодробни, бъбречни, урологични и метаболични заболявания = подагр, диабет, затлъстяване.

– Външно балнеолечение – използва се при заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, кожни заболявания.. Благодарение на високото съдържание на метасилициева киселина, която оказва мощно детоксикично действие върху кожата.

2.  Басейните на хотела

Хотел Панорама разполага с два страхотни басейна – външен с размери 24 на 12 метра и вътрешен, по-малък но изключително уютен и приятен басейн с температура на водата от 30 до 35 градуса. И двата басейна са пълни с лековита минерална вода. Външния басейн е разположен на планински склон и уникалните въздушни течения, които се сблъскват там, даряват гостите на хотела с прохлада и неповторимо чувство на спокойствие през лятото. Вътрешния басейн е изключително подходящ за лекуване на множество заболявания на опорно-двигателния апарат, състояния след ортопедични заболявания, болестни заболявания в прешлените на гръбначния стълб и още много други…

Открий разнообразни възможности за настаняване в региона на Сандански тук:

Booking.com

3.  Просторните и топли пространства

Едно от основните предимства на хотела са просторните зали и пространства и мобилността на стаите. Всяка стая в хотела разполага с тераса и почти всяка стая има страхотен излаз към външния двор и басейна. Така буквално за няколко метра вие можете директно от вашата тераса да се разходите из двора и да се налсадите на прекрасната природа наоколо. Коридорите както и залите за отдих и спорт са просторни и приветливи – още едно от многото предимства на хотела.

4. Медицинския център, релакс зоните и зоните за игра

Медицински център “Панорама” предлага лечебни процедури включващи водолечение, калотерапия, физиотерапия, масажи и кинезитерапевт. Лечебните програми създадени за гостите на хотела са за опорно-двигателни проблеми, проблеми с дихателната система и белодробни заболявания, антицелулитни и антистрес програми. В релакс зоната можете да се насладите на две сауни, солна стая и множество масажи. В хотела има няколко зони за игра на тенис на маса, билярд, джаги и други игри за малки и големи. Още една предпоставка за добре прекарано време.

В хотел “Панорама ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка и разбиране – персоналът е изключително любезен и разбран! Личи си сплотения екип от професионалисти, които ще направят всичко възможно да имате една пълноценна и приятна почивка в град Сандански. Възползвайте се и вие – заслужава си!

[/vc_column_text]

Контакти: 

 

 

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: