Днес искаме да ви запознаем с работата на едни невероятни професионалисти – екипът зад дентална клиника Б-дент. Те са перфектния избор, когато става дума за професионални грижи за вашите зъби и красива усмивка. Типично в наш стил ще ви изброим няколко добри причини, поради които си заслужава да изберете именно екипа на Д-р Христо Бурдиняшки за професионалната грижа за вашето орално здраве.

№ 1

Модерното оборудване 

Няма какво да се лъжем – технологиите се развиват със скороста на светлината, и в един технологичен отрасъл като денталната медицина, винаги е добре да се доверите на специалисти, които са в крак с последните тенденции и технологии. В B-dent clinic, работят с най-добрите материали и апаратура, за да са сигурни, че винаги ще гарантират безкомпромисното качество, на всяка процедура. Интериорът и обстановката в клиниката са изцяло съобразени с вижданията на екипа за модерна, уютна и приветлива среда, която да предразположи пациентите и те да се почувстват сигурни и спокойни.

 

№ 2

Комплексните услуги 

От избелването на зъбите до орална хирургия, в Б-дент клиник ще се погрижат за всеки ваш орален проблем с внимание и грижа. Това е изключително предимство, когато се отнася до избора ви на дентален лекар. Всички знаем, че когато свикнем с нашия зъболекар е много трудно да седнем в стола на друг, макар и доказал се специалист. Когато не се налага да сменяте обстановката за различни инвазивни процедури, то вие определено ще бъдете по сигурни и спокойни.

„Мечтите стават реалност, когато мислите станат действия.“

№ 3

Холистичният подход  

В дентална клиника Б-Дент подхождат наистина холистично и с разбиране към всеки техен пациент. Вие ще получите персонални съвети, часове в удобно за Вас време / дори и в почивните дни /, приятелско и спокойно отношение. Този маниер на работа е залегнал дълбоко в идеалите на Д-Р Христо Бурдиняшки – основателят на B-dent clinic.

За финал ще кажем – ако не искате да правите компромис с грижата за вашите зъби, ако искате да получите персонално отношение, разбиране и внимание, доверете се на специалистите от дентална клиника Б-Дент.

 

Телефон: 

+359 878 335 889

Уеб сайт:

www.b-dent.bg

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: