Децата в детската градина вече са пред прага на училището. Със сигурност не е лесна задача да изберете подходящи подаръци за деца в детската градина. Поради тази причина ще ви посочим няколко идеи в следващите редове и се надяваме да откриете своето решение сред тях.

Образователни книжки

Те са подходящи за децата от 3 и 4 група. Можете да вземете с животни, годишните времена или пък месеците. Те са подходящи за всеки повод, дори и за подарък за рожден ден в детска градина. Хубаво е в тях да има и активности, които да насърчат мисленето на детето или да развият двигателната му култура. 

Подаръци за раздяла с детската градина

Обикновено е прието, след като детето премине през градината, да се направи подарък за детска градина. Това може да бъде някое образователно табло, материали или подобрение в базата. В това няма нищо лошо, но може да бъде и по-личен. Например, албум с послание и скъпи спомени за учителката е подходящо за случая. Така ще покажете уважение към жената, която е била до детето в израстването му, но и самото дете ще може да се включи и да направи нещо оригинално. 

При завършването

При този последен етап детето получава най-много подаръци за завършване на детска градина. Можете да се спрете на класически като дрешки за първия учебен ден, тетрадки, моливи и т.н., но може и да направите нещо оригинално. Например, творчески комплект, с който детето да украси своите учебници, е добро решение, с което да насърчите развитието на креативността. 

Друга идея е да вземете раничка. Това може да се купи не само от родителите, но и от близки приятели. Независимо в коя роля сте, детето ще се зарадва и ще бъде чудесен стимул за прекрачване на прага на училището при първия училищен звънец. Освен това, тези неща се запомнят и със сигурност ще създадете мил и скъп спомен. 

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: