Почувствай България е сред главните спонсори на първото по рода си състезание за риболов на шаран, което ще се проведе в интервала от 2 до 5 Май 2024 на бреговете на язовир Батак. Batak Carp Competition 2024 ще събере риболовци от цяла България а каузата и събраните средства са страхотни – зарибяване на язовира и популяризирането му като прекрасна дестинация за туризъм и спортен риболов!

Организаторите декларират завидни суми събрани от дарители, които ще бъдат използвани за зарибяване на язовира с миролюбива риба. Освен това самите правила на състезанието са толкова стриктни, че от сдружението организатор уверяват, че няма да има нито една наранена риба, хваната в рамките на състезанието!

Язовир Батак - остров "Голака"
Язовир Батак – остров “Голака”

Екипът на Почувствай България ще се погрижи за фотографията, видеото и медийното отразяване на събитието, а освен това ще подарим по една брандирана тениска на всеки един от победителите в категорийте определени от журито!

Можете да прочетете повече за самото състезание и за правилата по които ще се провете тук: Виж повече за Batak Carp Competition 2024 тук

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: