Когато става въпрос за нощни забавления, България наистина може да се похвали с уникални клубове и локации, които ще задоволят изисванията за първокласно парти и на най-отявлените купонджии. Но какво прави едно място наистина уникално? Това според нас са детайлите, визията за развитие и желанието да се предоставя все по-добра и по-добра цялостна, професионална ентъртейнмънт услуга. Точно това можете да очаквате от BOA – Beast or Angel – мястото, което определено ще преобърне представите ви за клуб… А защо? Прочетете в редовете по-долу, защо според нас BOA Velingrad се превърна в еталон за нощен клуб…

1.  От демони до ангели…

Изключителния ентъртеймънт е основен приоритет в BOA… В разгара на купона с вас на сцената ще танцува огледалният човек, демон с маска ще ви сипе шампанско от блестящ автомат, а само след минути талисманът на заведението – плюшеното куче на BOA ще ви каже “Наздраве!”… Истината е една – в това уникално място се грижат за всеки техен гост по незабравим начин! Привързаността ни към този клуб лесно може да се опише с една сентенция от великия Марко Занини:

Истинският лукс е балансът между качеството и привързаността, която изпитвате към места, които не могат лесно да бъдат копирани…

2. Уникални светлинни ефекти и озвучение

Какво е един клуб без качествено озвучение и визуални ефекти… Тук от Beast or Angel са постигнали съвършенство! Изключително качествено озвучение, зашеметяващи анимации и осветление – всичко това допринася за едно изключително преживяване за всеки посетил клуба!

3. Луксозен 5 звезден транспорт

Малко са нощните клубове предлагащи безплатен транспорт за своите гости… А какво ще кажете да пристигнете и да си тръгнете от дискотека с уникален 7 местен Линкълн Навигатор ? Услугата е безплатна в рамките на град Велинград за гостите на BOA! За повече информация как да се възползвате, можете да се обадите на ? 0878363356 и да заявите вашия превоз до най-добрия клуб във Велинград!

Уникалния Линкълн Навигатор на BOA
Уникалния Линкълн Навигатор на BOA

3. Звездни партита и събития

Клубът съществува от по-малко от година а вече може да се похвали с факта, че на сцената му са се изявявали едни от най-добрите певци от Балканската музикална сцена! Македонското хитово дуо 2BONA и Slatkaristika, уникалните гръцки изпълнители Romanos Kolyotos и Aristos Constantinou, сръбските звезди Tea Tairovich и Sandra Afrika както и едни от най-известните български изпълнители, вече покориха сцената на Beast or Angel. А през декември почитателите на вечните сръбски класики, ще могат да видят на живо неповторимата ТОП звезда Индира Радич! А от BOA са категорични – това е само началото!

Индира Радич ще пее на живо за феновете на сръбската музика във Велинград
Индира Радич ще пее на живо за феновете на сръбската музика във Велинград

4. BOA Boutique – качествени дрехи и аксесоари с логото на любимия ви нощен клуб…

В предверието на клуба, точно до емблематичния демон на BOA е разпложен BOA Boutique, където можете да се сдобиете с качествени дрехи и аксесоари на любимия ви нощен клуб! Още една страхотна идея, правеща мястото специално и запомнящо се…

Клуб BOA Velingrad определено разбива стереотипите и достига нови висини, когато говорим за нощни забавления. Определено е мястото където зверските забавления придовиват ангелски измерения! Следете предстоящите събития в клуба на www.boavelingrad.com и отидете до Велинград за една незабравима нощ изпълнена с много класни забавления!

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Оферти за настаняване във Велинград

Разгледай страхотни места за настаняване в района на Велинград и резервирай сигурно и удобно тук...

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: