В този guide ви пренасяме зад вратите на едно изключително място в София ‑ холистичен център Чакра. В забързания градски живот сякаш забравяме колко е важно да се грижим за себе си ‑ както вътрешно така и външно, както физически така и ментално. Чакра е едно магично място където ще намериш своето спокойствие и лечение, независимо дали тялото или душата ти боледува или просто имаш нужда от промяна. В следващите редове ние от @feel_bulgaria ви даваме 5 добри причини да посетите холистичен център Чакра.

№ 1

Росен Михайлов

Росен е уникален човек и специалист. Той помага на много и различни хора ‑ от хора вярващи в неговите способности до абсолютни скептици, които още след първата Юмейхо процедура си променят мнението относно източните масажи и терапии. Росен има изключително богат опит от изтока ‑ бил е в страни като Индия, Тибет, Непал, Бутан и Япония, за да усвои магичните източни терапии от извора. Отношението му към клиентите е много внимателно и вдъхновяващо. Владее и е известен със своите похвати и методики.

№ 2

Атмосферата в Чакра

Холистичен център Чакра се намира в сърцето на София, на 50 метра от метростанция България. Въпреки това, прекрачвайки прага на центъра вие ще се почувствате сякаш сте далеч от градския глъч. Мястото е комуникативно и красиво решено в източен стил, много уютно, чисто и предразполагащо за спокойствие. Когато си там , се пренасяш по магичен начин на Изток, а тялото и душата ти релаксират.

№ 3

Уникалните масажи и терапии

Нивото на терапиите е много високо и с прецизно изпълнение. Предлагат се аюрведа йога масаж, юмейхо, детокс с мед и гхи и антицелулитни уникални по рода си терапии и масажи. Смело можем да твърдим, че техните цялостни програми за възстановяване са без аналог в цяла България!

Чакра студио - масажи и терапии
Чакра студио – масажи и терапии
№ 4

Козметичните процедури

В Чакра освен на уникални масажи и терапии, можете да се насладите и на уникални безкомпромисно качествени козметични процедури с козметиката на Dr.Babor. Предлагат се най‑ефикасните и търсени козметични процедури. В Чакра работят само изключителни професионалисти и се подхожда с внимание, усет и индивидуално отношение към всеки клиент.

№ 5

Холистичните подходи

На последно място но в никакъв случай не на последно по важност са холистичните подходи в Чакра. Мястото е известно с това ,че наистина подхода към всеки клиент индивидуално, спрямо неговите нужди и желания. Там всеки и важен, защото мисията на Чакра е да помогне на всеки. Препоръчваме холистичен център Чакра ‑ едно от малкото места където ще намериш здраве и спокойствие в прекалено урбанистичната и стресираща градска среда на София.

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: