Когато се готвим да сменим нашите мебели, винаги има дилема какво да изберем. Ние от @feel_bulgaria сме почитатели на качествените продукти и услуги, затова когато става дума за качествени мебели предпочитаме класиката – мебелите от масивно дърво. Нашите приятели от Мебели Марио са професионалисти с над 20 годишна история в бранша. Попитахме ги какви са 5-те основни предимства на мебелите от масив и те разбира се ни отговориха. Вижте тези 5 причини защо си заслужава да се сдобиете с мебели от масивно дърво:

№ 1

Здравина и издръжливост

Дървото е, разбира се, дълготраен и здрав материал и е идеалният избор за всеки, който търси дълголетие от своите мебели. Независимо дали сте избрали широколистна дървесина или иглолистна дървесина мебелите от масивно дърво имат вродена стабилност и надеждност. Тази издръжливост гарантира, че дървените мебели предлагат отлично съотношение цена-качество и ако някога решите да продадете вашите солидно изработени, добре поддържани мебели от масив, те определено могат да запазят стойността си през годините. Устойчивостта също така осигурява лесна поддръжка.Полирането и почистването със специални препарати трябва да се извършват само от време на време и съвсем не са задължителен процес.
№ 2

Визия и усещане

Мебелите от масивно дърво определено придават чар и атмосфера на всяка стая, независимо дали са изработени от дърво с по-светъл цвят или с наситени тъмни нюанси. И когато мебелите са изработени от квалифицирани производители, вие имате неограничен потенциал за иновации в дизайна – така вашите мебели ще са едновременно красиви и модерни. Мебелите от масивно дърво внасят елемент на близост и усещане за допир с природата. Например, ако живеете в жилищен блок в голям град, определено ще засилите усещането за допир с природата в жизненото си пространство, спирайки се на мебели от масив. Дървото има свойството да внася топлина в иначе стерилната урбанистична среда.
Мебели от масивно дърво Марио
Мебели от масивно дърво Марио 97

№ 3

Екологична и икономическа устойчивост

Когато е законно добито и сертифицирано, дървото представлява екологично устойчив материал за обзавеждането на вашия дом. Дървесината, която е законно добита, всъщност е единственият възобновяем производствен материал около нас – дърветата, добити за дървесина, могат да се попълнят с ново залесяване. Нещо повече, въглеродният отпечатък, произтичащ от производството и преработката на дървесни изделия, е драстично по-нисък от този за други производствени материали. И тъй като до 50% от сухото тегло на дървесината е въглерод, те също имат капацитета да съхраняват въглерод, което е от решаващо значение в борбата с изменението на климата. Освен това, спирайки се на мебели от масив вие подпомагате локалната икономика и специализирани занаятчии във вашата общност. Това ви дава възможност не само да подкрепите местната дърводобивна индустрия, но и местната икономика.
Мебели от масив - производство
Мебели от масив – производство

№ 4

Уникалност 

Широката гама от цветове и различни естествени тонове на дървото, означават широка гама от разнообразие и уникалност. Фината текстура на всеки къс материал добавя допълнителна уникалност за всеки отделен проект. Освен уникалността и разнообразието на материала като цяло, всеки отделен производител или майстор внася свой собствен стил и визия в крайния продукт. Съчетано с вашите предпочитания и визия за крайния продукт, вашите мебели от дърво ще носят в себе си неподръжаем стил и собствен дух!
№ 5

Универсалност

За разлика от други материали, дървото изглежда добре в почти всяка интериорна среда. Дървените мебели могат да бъдат част от всяка дизайнерска визия, била тя модерна или класическа. И разбира се, универсалността на дървените мебели се вмества и в екстериорните проекти. Когато се обработват със специални материали, за да издържат на въздействието на времето върху тях, мебелите от дървен материал могат да изглеждат прекрасно в градината или на верандата във вашия дом.

За финал можем да кажем следното – ако и вие сте почитатели на истинското качество, и сте решили да се сдобиете с мебели от масив, то перфектния избор е фирма Марио-97 ЕООД. Доверете им се и няма да останете разочаровани!

Контактна информация
Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: