Велинград е предпочитана дестинация за релакс, отдих и бизнес срещи от различен характер. Именно поради тази причина дипломатическият корпус за поредна година избра да проведе своята годишна среща в родопския град – СПА столицата на Балканите. Гостите пристигнаха в града с ретро влак задвижван на пара, част от композициите на Родопската теснолинейка. 

Изисканите гости от дипломатическия корпус слязоха на централна гара Лъджене, и веднага се отправиха към емблематичната за Велинград и целите Западни Родопи Таверна “Омар”. Заведението на Златко Златанов се слави с невероятната кухня и своето гостоприемство, което го прави предпочитана дестинация за гурме туризъм в региона.

Всичко беше изпипано до последния детайл – цялото меню е приготвено от месни БИО продукти, собствено производство от фермата на Златко Златанов и от подбрани доставчици от Родопите. Гостите останаха очаровани, и с удоволствие позираха за снимка за спомен в Таверна “Омар”.

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: