Най-сетне дълго чаканият момент дойде!

Клуб BOA – Велинград беше официално открит с любезното, звездно съдействие на краля на поп фолка Азис. Специална изненада на първата вечер беше и изявата на Гери Никол – горещата певица беше сред VIP гостите, но реши да изненада публиката и представи в клуба най-новото си хитово парче… Множество гости от цяла България дойдоха в СПА столицата, за да бъдат част от атрактивното празненство в най-актуалното кътче за нощен живот в града.За онези, които вече са били наши гости се знае, че Beast or Angel /BOA/ е създаден за хората, които не се страхуват да провокират различни свои страни и да не следват клишета.

Това е BOA – едно магнетично привличащо място, където светлината и тъмнината се разгръщат допълвайки се. Клуб, в който цари класа, естетика и доза мистика. Едно нереално прекрасно измерение в реално време, което може да се мери с изисканите клубове в Дубай.

Собственикът на ВОА – Велинград

Иван Златанов разкрива пред нашия екип, че ексцентричния проект Beast or Angel следва модерни тенденции с интригуващи елементи под формата на ангели и демони създаващи усещане за един фантастичен свят… Разнообразни забавления, запомнящи се провокации, събития от всякакъв тип с участието на най-известните родни музиканти, мултимедийно 3D шоу, високотехнологични светлинни ефекти и безкомпромисно качествен звук.

Beast or Angel

вече посрещна фолк звезди като Азис, Галин, Василики Дада & Ваня и Fusion Live Band. Тази седмица сцената на BOA ще бъде завладявана от най-горещата сръбска звезда – Теа Тайрович!
Дуетната половинка на Шабан Шаулич пристика във Велинград за да подари на гостите едно незабравимо шоу!

Теа Таирович в BOA Велинград
Теа Таирович в BOA Велинград

Ден по-късно ще се състои срещата с невероятните музиканти от V-Band – един от най-популярните бендове от клубния живот у нас.И това далеч не са всички изненади, които BOA ще предложи на нощен Велинград. Предстоят горещи летни вечери и запомнящи се партита…

Beast or Angel /BOA/ е една микро вселена отвъд познатите представи за клуб и съчетава в себе си уникалност естетика и иновация показвайки забавлението в една нова светлина-без ограничения и стереотипи.
Заповявайте в Beast or Angel /BOA/ – Велинград – там където купонът никога не приключва!

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Оферти за настаняване във Велинград

Разгледай страхотни места за настаняване в района на Велинград и резервирай сигурно и удобно тук...

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: