Арт Гълъбов е фирма, която от над 10 години се занимава с производството на мебели за баня от поликарбонат. Мебелите им се открояват на фона на останалите, с елегантен дизайн, функционалност и премиум качество. В тази статия ви запознавеме с няколко основни точки, които превръщат Арт Гълъбов в предпочитан производител на бутикови мебели за баня.

Арт Гълъбов - бутикови мебели за баня
Арт Гълъбов – бутикови мебели за баня
№ 1

Качеството на мебелите

В основата на техните мебели стои поликарбонатът. Материалът има висока устойчивост на удар, не се изменя под влияние на влагата и има специален UV- защитен слой. Това гарантира здравината, гъвкавостта и качеството на мебелите от Арт Гълъбов. В изграждането на отделните мебели, участие взимат и други материали, които са добре проверени преди това. Безкомпромисното качество е основна опора на нашето виждане за развитие, поради което залагаме само на добре подбрани суровини и материали.

Арт Гълъбов - поликарбонатни плоскости, използван материал за направата на нашите мебели за баня
Арт Гълъбов – поликарбонатни плоскости, използван материал за направата на нашите мебели за баня

 

№ 2

Неповторимият дизайн и вниманието към детайла

Техните мебели гарантират уникалността на вашата баня. Арт Гълъбов предлагат мебели направени по собствен дизайн, които не се предлагат никъде другаде. Доверявайки се на тях, вие избирате да превърнете банята си в любимо място. Те са почитатели на стилния и изчистен дизайн. Брандът се старае да произвежда артикули, които да са нови и различни. Иновациите, които прилагат в тяхната работа обещават неповторимост и на най-малкия детайл, защото индивидуалността е това към което се стремят.

№ 3

Модерната минималистична визия и гъвкавостта на бранда Арт Гълъбов

В случай, че сте почитател на минималистичните стилове и изчистените модерни линии, то определено сте попаднали на правилното място. Брандът създава модели съобразени с последните модни тенденции в интериорния дизайн. Марката Арт Гълъбов е съвкупност от уникалното, индивидуалното и традиционното. Ако пък си падате по по-класическата и барокова визия, те пак ще ви изненадат – бранда има и невероятни класически модели. Като цяло едно от уникалните предимства на Art Galabov е, че практически няма проект, които да не успеят да реализират по най-добрия възможен начин.

№ 4

Последно, но не на последно място – коректност и комплексност

Те винаги спазват поетите ангажименти. Доверието на клиента е най-важното, и те се стремят да го спечелят¸ предоставяйки цялостна услуга – от производството до монтажа. Не можем да не споменем и безценните съвети, които ще получите в процеса на изграждането на желаната от вас мебел. Определено ще си спестите много главоболия и нерви, ако се вслушате в персоналните съвети, които ще получите.

Брандът ни извървя трудния път от малък производител до синоним на качество и уникалност на пазара. АРТ ГЪЛЪБОВ ЕООД се наложи като предпочитан партньор сред най-големите фирми и вериги за продажба на аксесоари и мебели за баня в страната. С много отдаденост, стриктност и отношение към клиента, стигнахме до тук. И занапред фирмата ни ще поставя в центъра клиента, защото щастливите и доволни клиенти, са нашата най-голяма награда!

 

 

Информация за контакт 

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: