Приятели, както знаете нашата главна цел и мисия е да популяризираме красиви дестинации в България, качествени бизнеси и услуги и да предлагаме на нашите читетели достъпно и разнообразно съдържание. Днес искаме да ви запознаем с един страхотен уеб сайт, който не бива да пропускате да посетите – Otdihbg.com. Колегите са се постарали да предоставят добре синтезирана информация и има няколко основни предимства, които правят този уеб сайт функционален и приятен за четене. В тази статия ще посочим само част от тях…

№ 1

Възможност да откриете страхотна оферта

В техния уеб сайт “Отдих бг” имат специална секция с оферти за почивка в България където можете да откриете страхотна оферта за почивка в България или чужбина. Можете да избирате от различни категории за почивка като море, планина, оферти за Коледа и други. Изключително удобно и приятно – първо откривате място, което ви допада от техните статии а после резервирате почивка на най-добрите цени!

Страхотни оферти за почивка
Страхотни оферти за почивка
№ 2

Съветите от личен опит

Много е важно когато тръгнем да пътуваме, да имаме информация за места и услуги от първа ръка. Именно такива съвети можете да открите в уеб сайта на “Отдих бг”. Ще получите безценна информация за това къде да се застраховате и какъв точно тип застраховка да изберете при вашето пътуване в чужбина, как да изберете туристическа агенция, как да изберете подходящия куфар за вашето пътуване и още много интересни и полезни съвети.

Съвети за вашето следващо пътуване
Съвети за вашето следващо пътуване
№ 3

Разнообразните стаии за почивка в България и чужбина

От “Отдих бг” не се ограничават да ни показват страхотни дестинации за почивка само в България. Там ще откриете множество предложения за туризъм и отдих в Гърция, Италия, Испания и още много други държави. Всички дестинации са удобно подредени по вида пътуване и лесно могат да бъдат навигирани и прочетени.

Пътуване из Европа
Пътуване из Европа

Посетете “Отдих бг” и открийте полезна и интересна информация за вашето следващо пътуване. Това е един от уеб сайтовете, който трябва да присъства във вашия списък с полезни ресурси онлайн!

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: