Днес бихме желали да ви запознаем с работата на Галина Бонева и най-новия и страхотен проект – фото студио Curious Flamingo photography. Студиото се намира в квартал Малинова долина, и още от първата стъпка ще ви предразположи към уют, спокойствие и креативно мислене. Там ще ви послещнат с чаша чай или червено вино, ще имате възможност да поговорите и да споделите вашите желания и виждания за сесията с Галя. Споделяме ви само няколко от многото причини да изберете именно Curious Flamingo за създаването на красивите снимки за вашия бизнес или желаната семейна фотография.

№ 1

Галина Бонева

Галя е невероятен фотограф и дава всичко от себе си за да извлече максимума от всяка ситуация. Тя е внимателна, разбрана и спокойна – изключително важни качества за да предразположат всеки клиент. Тя е завършила НАТФИЗ и е фотограф с дългогодишен опит. Основният фокус е семейната, бебешката и кулинарната фотография.

№ 2

Гъвкавост

Гъвкавостта е изключително важна, когато става дума за фотография. За да се запечата перфектния момент понякога е нужно повече време, спокойствие и търпение. От студио Curious Flamingo са гъвкави във всяко отношение – снимки на локация, повече време, търпение… Важното е крайния резултат да се хареса на клиента, а това персонално отношение и внимание не може да бъде получено на много места.

№ 3

Усет към детайла

Разковничето към всяко успешно начинанието се крие в детайлите… А във фотографията, това правило е валидно с особенна сила. От Curious Flamingo усещат детайла, хващат композицията и извличат най-доброто от всяка ситуация. Изключително сме впечатлени от работата им в сферата на кулинарната фотография – те придават изключително усещане и атмосфера на кулинарните шедьоври, така че ако имате нужда от подобен тип услуги, задължително се свържете с тях!

 

 
№ 4

Работата със светлината

Както казват, светлината за фотографа е като боята за художника! Правилното боравене със светлината и играта с нея създава снимки с усещане, снимки, които носят чувство и спомени. Именно светлината прави от една снимка шедьовър! Тук отново от фото студио Curious Flamingo са виртуози. Те знаят как да работят със светлината, разполагат с премиум техника и знаят как да я използват!

№ 5

Спокойствието и разбирането

Последно но не на последно място – във фото студио Curious Flamingo ще получите спокойно отношение, внимание и разбиране – нещо, което няма да получите другаде. Ето и както казва Галя, по отношение на търпението и разбирането, което тя проявява в работата си:

Винаги отделям повече време за фотосесия, за да не карам хората да се чувстват притиснати. Децата имат нужда от адаптация, понякога огладняват или са стреснати от новото място. И само търпението и спокойната атмосфера могат да им помогнат да се отпуснат и дадат най- хубавите усмивки

Портретна фотография на деца
Фотография на деца от Curious Flamingo

И така, спомнете си за Curious Flamingo следващия път когато решите да запечатате някой любим спомен на лента. Защото те създават повече от просто снимки – те творят изкуство заедно с вас!

Адрес: улица„Лъвски pид“ 10, 1680 кв. Манастирски ливади, София

 
Телефон: 088 592 0398
 
 
Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: