Студио за красота “Fashion Face” се намира в Пловдив и предлага широка гама от услуги, вариращи от фризьорство и козметика до медицинска естетика. Използва се само висококачествено и модерно оборудване, а екипът на студиото се състои изцяло от професионалисти в областта. Услугите се предоставят на най-високо ниво и на достъпни цени. Накратко, Fashion Face предлага услугите, от които се нуждае всеки уважаващ себе си и грижовен човек.

Fashion Face Studio е един от малкото салони за красота в Пловдив, които предлагат процедури за отслабване и поддържане на перфектна фигура. Различните процедури имат различен подход за постигане на красива фигура, но крайните резултати са сходни – отлична фигура само за няколко месеца, постигната без гладуване и диети, които могат да навредят на вашето здраве, но само с помощта на най-модерните уреди на пазарa.

Студио за красота Fashion Face

Един от световно известните методи за поддържане на красива фигура, на който можете да се насладите във Fashion Face е „LPG липомасаж“. Процедурата се основава на манипулация на кожата чрез контролирани задвижвани ролки и дълбок вакуум с цел подобряване на лимфната и венозната циркулация, както и метаболизма на хранителните вещества и пречистването на тялото от токсини. По този начин тялото естествено изгаря ненужните мазнини и подобрява притока на кислород към тъканите. 

Свързващата и кожната тъкан се преструктурират, така че мускулите да се тренират пасивно, тялото да се тонизира и пречиства от ненужни вещества, а обиколката на тялото видимо намалява. Звучи почти нереално, сякаш технологиите са от бъдещето, нали? Истината е, че Fashion Face Studio наистина има нови технологии за българите, но винаги успява да надмине очакванията му.

Fashion Face Studio предлага и иновативни терапии за лице като диамантено микродермабразио и аква пилинг, но добрите новини не спират до тук – в пловдивското студио ще можете да се „глезите” и разкрасявате тялото си по всевъзможни начини. Висококвалифицираният персонал на студиото би могъл да ви помогне да се насладите на специална за вас вечер с красива коса, грим и маникюр. Докоснете се до бъдещето в областта на красотата в Fashion Face Studio и оставете професионалистите да надминат вашите очаквания!

Информация за контакт:

ул. „Орфей“ 24, Пловдив, България

+359894488710

http://fashionface.bg/

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: