Хотел Панорама във Велинград е едно от тези недооценени бижута, един от тези нешлифовани диаманти, които определено има какво да ви дадат. Днес ще ви разкажем за този прекрасен хотел и защо си заслужава да го посетите. Типично в наш стил ще се фокусираме върху няколко точки, които определено ни очароваха, когато посетихме хотела, и които сигурни сме ще очароват и вас… Ето ги и тях:

1. Невероятната гледка

Хотел Панорама е разположен на върха на най-големия естествен боров парк във Велинград. Мястото притежава уникална локация и гледка към града и Чепинската Котловина – не случайно сградата е била дом на местното радио години наред. Отсядайки тук ще бъдете зашеметени от гледката, която се отваря пред вас след като излезете на балкона от вашата стая и терасите на ресторанта.

Хотел Панорама гледка от дрон
Хотел Панорама гледка от дрон

Открии други места за настаняване на нашата интерактивна карта на региона…

Booking.com

2. Уют и топлина

Хотел Панорама ще ви очарова с уютни и топли стаи и общи части. Персоналът е любезен и винаги силно заинтересован от вашите нужди. Ресторантът на хотела предлага различни гозби от националната и световната кухня – едно прекрасно място за провеждане на вашите корпоративни или лични мероприятия като сватби, кръщенета, рождени дни.

3. Възстановителният център на хотела

Какво е един хотел във Велинград без съоръженията за релакс и отмора с минерална вода. Хотел Панорама разполага със страхотен вътрешен басейн с минерална вода, уникална солна стая, сауна, релакс зона, хидромасажни вани и джакузи. Определено бяхме впечатлени от разнообразните и добре поддържани съоръжения.

4. Рехабилитационните и лечебни програми

Хотел Панорама разполага с невероятен рехабилитационен и медицински център, където можете да се възползвате от множество различни програми за лечени и възстановяване на организма. Хотел Панорама е единственото място във Велинград, където можете да се възползвате от уникалните лечебни свойства на Варненска лечебна кал! Свържете се с управата на хотела на телефон0988878812 и попитайте за възможностите за настаняване – ще получите пълно съдействие от любезния персонал на хотела.

 

Хотел Панорама е едно страхотно място за лечение или почивка във Велинград. Не пропускайте да го посетите – гарантираме, че ще останете повече от доволни!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Адрес
Контактна информация

www.panorama-velingrad.eu

Хотел Панорама, гр. Велинград, ул. “Николай Хрелков” №32

0877 223 333

sbr_panorama.velingrad@abv.bg

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Оферти за настаняване във Велинград

Разгледай страхотни места за настаняване в района на Велинград и резервирай сигурно и удобно тук...

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: