Истинската кауза е тази, която се следва със сърце, душа и отдаденост. Фондация Шаро е не просто кауза, а мисия, която е обединена от любовта към животните. В основата на фондацията са доброволчески дела, които имат за цел да спасяват, да се грижат и да намират подходящ подслон на уличните кучета и котки. До момента мисията върви повече от успешно и много четириноги са част от щастливи семейство.

Мотото на фондацията е „Подай лапа на изоставените”. За да допринесете за дейността може да помогнете по следните начини:

  • Чрез дарение;
  • Чрез доброволчество;
  • Може да станете наши клиенти;
  • Може да осиновите куче или котка като отворите дома и сърцето си за нов приятел и член на семейството.
Фондация Шаро
Фондация Шаро

Обучение „Първа помощ за кучета”

От фондацията предлагат и уникалната възможност да станете част от обучението „ Първа помощ за кучета”, където ще научите как да помогнете на вашият четириног приятел в реално време, ако попадне в критична и живото застрашаваща ситуация.На обучението ще придобиете теоритични и практически знания по някои от следните казуси:

  • Как да постъпите, ако кучете спре да диша?
  • Как се процедира при алергични реакции?
  • Как се процедира при пътен инцидент?
  • Кои са продуктите, от които трябва да пазим домашния любимец?
  • Кога трябва да се свържем незабавно с ветеринар?
  • Кои са признаците на опасни състояния?
  • Препоръчително е да се включите, за да сте подготвени да помогнете на вашият домашен любимец, защото неговият живот е във вашите ръце!

Възможност за доброволчество

Фондацията дава възможност да се включат в нея нови доброволци, които да следват обединяващата мисия в името на безопасността, спокойствието и щастливият живот на четириногите. Доброволческите дейности включват онлайн съвети, специална помощ, транспорт, осигуряване на храна, организация на събития, обновяване на приюта и др.

Доброволчество за помощ за изоставени животни
Доброволчество за помощ за изоставени животни

Дистанционно осиновяване

Фондация Шаро предлага и възможност за дистанционно осиновяване на животни. То представлява индиректен процес по месечната издръжка- поемане на разходите за грижите, изхранването и при нужда осигуряване на медицинска помощ без да е нужно да му отделяте от личното си време. Месечната такса е изцяло личен избор, приемат и се еднократни дарения.
В случай, че имате възможност за реално осиновяване, това ще създаде между вас и четириногият чаровник една силна и емоциална връзка.

Осинови животни
Осинови животни

Онлайн магазин

Разполагаме и с онлайн магазин, който предлага богат асортимент от качествени сухи и консервирани храни и аксесоари за кучета и котки.

За добрите дела не се говори, те се доказват. Стани част от нас! Очакваме те!

Свържете се с фондацията като последвате линковете:

УЕБ САЙТ

ФЕЙСБУК

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: