Ароматни свещи, които внасят не само благоухание, а променят цялостната визия на интериорните пространства… Това е уникалната серия свещи от LoftArt27! Във времена като настоящите, когато домът е нашата крепост и “скривалище”, кое може да е по-важно от това да внесем уют и топлина на мястото, на което прекарваме по-голямата част от времето си? Именно това е въпросът, породил идеята за свещи с уникален дизайн, които освен красиви, са и наситени с невероятни аромати.

 

Топлина и благоухание за твоя дом с ароматни свещи от LooftArt27
Топлина и благоухание за твоя дом с ароматни свещи от LoftArt27

LoftArt27 е български бранд

посветен в създаването на минималистичен и елегантен декор за дома. Чрез нежни и изчистени форми, техните ароматни свещи се превръщат в красиво допълнение за всеки интериор, който едновременно с това насища всяко помещение с благоухание.

Ароматни свещи от LooftArt27
Ароматни свещи от LoftArt27

Съставът на ароматните свещи е 100% натурален.

Изработени са изцяло от соев восък, който е възобновяема, естествена алтернатива на по-традиционните продукти като парафин и пчелен восък и оказва минимално въздействие върху околната среда. За да бъдат свещите уникални, обаче, е нужно нещо повече. Към тях е добавена композиция от френски ароматни масла от най-висок клас,  а ароматите се постигат след неуморно тестване на различни комбинации, до получаване на перфектния резултат. 

Ръчно изработени ароматни свещи
Ръчно изработени ароматни свещи

Тези свещи не са просто ароматни, те са ароматизиращи

Техният аромат е изключително наситен и се освобождава постепенно, дори когато не са запалени и именно това е отличителният им белег. Ароматът може да остане траен със седмици, а след като започне да отслабва, при запалване на свещта той е все така наситен и приятен. Всяка колекция има уникален и тематичен аромат, често смесица от няколко масла в различни съотношения, което ги превръща и в авторски, неповторими ухания. Ароматът на коледните свещи напомня за истинско коледно дръвче, с лек привкус на бисквитка, а есенната колекция беше обогатена с ароматите на кокос, печен сусам и ябълков щрудел, което силно напомня за вкусен сладкиш.

Коледна колекция ароматни свещи
Коледна колекция ароматни свещи

Освен свещи, LoftArt27 предлагат и поставки, които изработват ръчно от смола. 

Това е материал, който през последните години се превърна в хит по целия свят и има защо. Няма спор, че смолата е уникален начин да допълниш интериора си с детайл, който освен красив и много издръжлив, е и практичен. Подложките са много подходящи при запалване на свещите, тъй като восъкът се разтича, което може да повреди мебелите, на които са поставени. Освен за свещи, подложките могат да бъдат използвани и като поставка за козметика, бижута, чаши и почти всичко друго. Още едно предимство на смолата е, че всяка подложка или форма от смола има уникален дизайн и може да бъде изработена в почти всеки цвят, по желания на клиента.

Поставка и декорация от смола от LooftArt27
Поставка и декорация от смола от LoftArt27

Според LoftArt27 малките детайли са изключително важни и вярват, че сподобността на продуктите им да галят сетивата. Последвайте LooftArt27 във Facebook – LoftArt27  и в Instagram – @LoftArt27 където можете лесно и удобно да поръчате от техните уникални произведения на изкуството. 

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: