Кой няма нужда от допълнителни доходи в днешно време… А ако ви кажем, че има възможност да печелите допълнително само с помощта на вашия мобилен телефон, и то без да правите нищо? Да, не се шегуваме – наистина има приложение, което ще ви донесе виртуална криптовалута, с която да можете да пазарувате реални неща в последствие – и не е нужно да правите почти нищо. Прочетете по-надолу за да разберете повече за това революционно приложение – Coin APP /линк за сваляне/

Как работи?

Приложението за допълнителни доходи Coin APP работи на принципа на копаенето на криптовалути, само че, за да копаете така наречените коини ви е необходим само вашия мобилен телефон. Приложението постоянно сравнява различни масиви от данни предимно гео такива посредством GPS или мобилната мрежа и за този обмен на данни вие получавате виртуална валута, която в последствие можете да размените за напълно реални продукти, криптовалута или дори истински пари. Принципа е същия както копаенето на криптовалута – извършват се операции, за които вие получавате профит.

За кого е подходящо?

Всеки може да печели допълнително от това приложение, но то е изключително подходящо за професии и хора, които изминават дълги разстояния със своя личен или служебен автомобил ежедневно. Изключително е подходящо за печелене на допълнителни доходи от таксиметрови шофьори, търговски представители, шофьори на камиони и други професии изминаващи много километри дневно.

Допълнителни доходи от вашия телефон
Допълнителни доходи от вашия телефон

Колко може да се спечели?

Това е изключително относително – зависи от района в който се движите, интензитета на пътувания, дали имате допълнително устройство за верификация – карта или блутут устройство и редица други фактори. Но едно е ясно – каквото и да успеете да изкарате, то може да е единствено във ваша полза – така или иначе пътувате, защо да не пуснете приложението да работи за Вас! Освен това приложението визуализира и карта, можете да зададете и дестинация, което е още по-удобно…

Карта за верификация на локацията на Coin App - печели реални пари с твоя телефон
Карта за верификация на локацията на Coin App – печели реални пари с твоя телефон

Нашите препоръки как да печелите повече допълнителни доходи с Coin APP:

 • Поръчайте си карта или блутут устройство за верификация на локацията – това ще ви донесе до 10 пъти повече коини ако използвате приложението с тази верификация.
 • Изпълнявайте мисии и играйте за допълнителни награди – в самото приложение има множество възможности да максимизирате добива на коини.
 • Поканете приятели през ваш реферален линк – и вие и вашите приятели печелите. Ако препоръчате приложението на ваш приятел, то той ще получи 1000 безплатни коина когато се регистрира, а вие ще получавате като комисионна 10% от неговия добив, като това по никакъв начин няма да ощети вашия приятел. Това разбира се е win-win ситуация и за двамата ?

Пробвайте приложението и оставете вашите коментари дали ви е харесало в коментарите под статията. Можете да се регистрирате през нашия реферален линк / изтегли от тук / и ще получите 1000 коина Бонус!!!Забавлявайте се и печелете пари от вашия телефон – със сигурност няма да загубите нищо, това е едно страхотно приложение, което може да ви донесе само позитиви! ?

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

1 Коментар

 1. Здравейте,
  Изтеглих това приложение преди 5 дни, мисля че достатъчно го разучих, но така и не разбрах какво му е страхотното.
  Единственият начин да направиш някакви Coin-и е от реклами, всичко друго дава по 0.0 нещо си.
  Всяка реклама дава между 3 и 8 Coin-a.

  Най-простата сметка: да кажем че днес изкарам 1000 Coin-a което ми коства:
  – Телефона за зарядно цял ден
  – Грее като печка
  – Локацията включена
  – Непрестанно цъкане от моя страна

  Резултат: 1000 Coin-a се обменят за 65 бройки от една криптовалута, която в момента струва 0.006 нещо такова.
  Което ще рече, че тези 1000 бройки обменям за 0.45 цента.

  Ами нека всеки сам да прецени дали си заслужава.
  Поздрави.

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: