Инстаграм определено е нашето любимо място в социалните канали. Благодарение на нашия профил, много хора от страната и от цял свят, преоткриват красотите на България и се зареждат с идеи и съвети за добре прекарано време тук. Нашият инстаграм профил @feel_bulgaria нямаше да бъде същия без многобройните тагове, които получаваме от много хора с подобни на нашите интереси – а именно любовта към България и преоткриването на красотите и. Днес ви споделяме някой от нашите най-любими създатели на качествено инстаграм съдържание, които ни вдъхновяват ежедневно. Не забравяйте да ги последвате в Инстаграм за да вдъхновяват ежедневно и вас 😉 Накарахме всеки от тях да сподели по няколко изречения за себе си – какво го тласка към фотографията, към любовта свързана с пътуванията и България, какво го вдъхновява и каква е историята му… Ето ги и тях…

Да пътуваш е да живеш! А да опознаваш собствената си родина е като да научаваш нещо ново за самия себе си. Фотографията е възможност да предадеш миг на вълшебство и да покажеш, че Рая не е митично място на небето, а реалност и се намира в България.

Запалена съм по фотографията от 5-6-ти клас, когато спечелих фотоапарат (от тези с лентите) от едно детско списание и към този момент това мое хоби не ми е омръзнало. ? За мен снимките са това, което ти помага да се върнеш и да преживееш моменти и емоции тогава, когато само спомените и мислите за миналото вече не са достатъчни.? След като ходихме на екскурзии в няколко различни държави и видях начина, по който се поддържат и посещават различни забележителности, осъзнах как тук, в България, приемаме за даденост много от нашите красиви места – природни и културни забележителности. Може би защото са близо до нас, знаем, че можем да ги посетим винаги и все пак не много от нас го правят. Това е и причината, поради която сега се опитвам да видя, снимам, покажа при всяка възможност познати, не толкова познати, различни места в нашата страна, които, според мен, заслужават внимание.?

Казвам се Генади Генадиев на 30г от София. Фотографията ме влече още от дете. От 5 години разработвам дронове за професионална употреба и това ме подтикна към въздушната фотография. Чрез нея може да се насладим на обектите в перспектива, която ни кара да настръхнем.

Зад профила стоят Стеляна, като главно действащо лице – тя е йога преподавател, маркетинг експерт и номад по душа, и Георги (@gkazakov), зад фотоапарата – професионален фотограф, който разказва неподправени истории през погледа на своя обектив. Преди няколко години двамата обединяват любимите си активности, и така се ражда профилът @santoshastel, който е синергия между йога, пътешествия, фотография и куп приключения. Последвайте ги в приключението!

illusion.benny

Аз съм Албена, или както децата ми казват Мис Бени, защото по професия и призвание съм детска учителка, но по душа съм приключенец и пътешественик..
Да откривам нови места е едно от най-вълнуващите неща в живота, а да се опитам да запечатам красотата им е изкуство към което се стремя във фотографията.
Обикаляла съм не малко из Европа, но това, което имаме в Българие е наистина неповторимо и уникално, от морските ни плажове, през плодородните равнини и долини до високите сини планини и всеки път се удивлявам на красивите ни земи. Тази природа заслужава уважение и грижа от всичи ни!

Много често се чувстваме уморени не от факта, че сме свършили много работа, а от това, че сме направили малко от онова, което пали искрицата в нас. За мен тази искрица е пътуването, опознаването на нови места, тръпката от опитването на нови неща. А фотографията е онова чудо, което ни помага да запечатаме най-страхотните, мили моменти, да ги споделяме и да запалим искрата и в останалите.

Споделените с любими хора пътувания са много ценно нещо за мен. Винаги се случват забавни случки и имаме хубави спомени към които да се връщаме. Запечатваме моменти винаги, когато можем, за да може някой ден, дори и ние да не си спомняме, снимката да ни припомни!

Обичам България и нейната красива природа.??❤️ С удоволствие запечатвам най-хубавите мигове от всяко мое пътуване из страната.?? Фотографията е едно от любимите ми хобита. ??

Фотографията за мен е начинът да накарам хората да почувстват част от емоцията, която съм изпитал аз в даденият момент. Бях на бригада в Америка и както всеки турист, щраках напред-назад. Малко след това, благодарение на една приятелка, осъзнах колко добър начин е това да накараш някой да усети дадено чувство. От там започнах първо снимки с телефон, а след това си купих и първият апарат, с който снимам и до днес.

„Всяка снимка краде частица от теб самият” Обичам да разказвам историите на хората чрез моите кадри, опитавам се да вкарвам емоция и чувство. Обожавам да снимам Българщина и всичко що е свързано с нашите традиции и обичаи.

За мен фотографията е начина да представиш света през своите очи. Пътуването е живот в пълния му смисъл. Най-голямата награда от споделянето са хубавите емоции и вдъхновението, което носиш на хората.

Здравейте, казвам се Валентин Дончев на 29 години. За мен фотографията беше първо начин да изляза от тежък период в живота ми и постепенно се превърна в начин да изразявам себе си и да правя нещо, което ми доставя удоволствие, удовлетвореност и да покажа заобикалящата ни среда през моята призма. Когато виждам, че освен на мен, се харесва и на другите хора, това ме подтиква и зарежда да пътувам и да намирам нови и уникални места и гледни точки и всъщност се оказа, че в България има толкова много възможности за снимане, че няма да ти стигне времето дори. Имаш различни атмосферни условия, сезони, гледни точки и така нататък. Това е уникално.

Казвам се Александра и съм студентка по китаистика в Ухан. Осъзнах колко ми е мила България след като поживях в чужбина. Смятам, че българската природа е неповторима и ми се иска да запечатам всяко едно кътче от нея, било то със снимки, със спомени или просто приятни емоции. Българските планини имат специално място в моето сърце, а всяко излизане сред природата ми е като завръщане у дома.

Казвам се Анжела Иванова и в социалните си мрежи обичам да споделям позитивни и красиви кадри, които да усмихват хората дори за миг в забързаното им ежедневие. Фотографията отваря врати към вълшебни места, в които можем да надникнем и да се удивим. Тя ме кара да мечтая, да искам да обиколя всяко кътче в родината ни и да науча повече за историята, културата и начина, по който са живели там, а за природата ни мога само да кажа, че е неописуемо красива и ме кара да се чувствам горда, че съм българка! На всяко място, което посетя затварям за миг очи и се опитвам да усетя силната енергията, която се излъчва и за секунди ме изпълва с положителна енергия караща ме да продължа с приключенията си. Любовта ми към родината е свещена, а чрез снимките имам възможността да представя каква я виждам през своите очи. Искам всеки да види и осъзнае в каква невероятна страна имаме щастието да сме родени и да бъдем благодарни!

Здравейте, казвам се Силвия и живея в град София. От понеделник до петък работя в сферата на човешките ресурси, а през уикенда обичам да преоткривам най-различни красиви места из България и да пътувам именно в нашата родина. Просто нарамвам раницата, паля колата и събирам нови спомени. Обичам да запечатвам чрез снимки всички тези моменти и да им наслаждавам отново.. не само с очи, а с душа и сърце!

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: 

Напиши коментар

Мечтаната пролетна почивка е на един клик разстояние...

Твоята невероятна есенна почивка е на един клик разстояние... резервирай уникална есенна почивка в България тук: