Условия за регистрация в бизнес каталога на Почувствай България

Информация за собственици на бизнес и условия за регистрация в бизнес каталога на www.feelbulgaria.net

Включването на обекти за настаняване в каталога на www.feelbulgaria.net се извършва след направена регистрация и попълване на всички прилежащи данни от ваша страна или след като изрично е уговорено данните да бъдат попълнени от наш служител. Всички данни за обектите в каталога са публични и ние не носим отговорност за невярно попълнена информация. 

ВНИМАНИЕ: Тъй като информацията за обектите включени в каталога е публична е възможно данни за вашия бизнес да бъдат създадени от 3-то лице. Ние не сме в състояние да проверим достовеността на данните за всеки обект в нашата база данни, затова ако смятате, че вашия бизнес е добавен некоректно или има попълнена невярна информация, молим незабавно се свържете с нас на имейл адрес feelbulgaria@gmail.com, посочете ни проблемния профил и информацията ще бъде свалена/коригирана. 

Какво получавате с регистрацията на Вашия обект в бизнес каталога на Почувствай България?

Всички предимства и ценови пакети, както и условията по тях можете да прочетете тук: www.feelbulgaria.net/price-table

Профилът на всеки обект за настаняване включва информация за обекта, снимки, телефони за контакт на клиентите с Вас, цени(ако сте въвели такива), мнения на гости и други.За да включите обект за настаняване в каталога www.feelbulgaria.net е необходимо първо да се регистрирате като потребител – собственик на обект за настаняване или да се свържете с нас на посочените контакти и след предоставена ни актуална информация ние да създадем профил за вашия обект. След като потвърдите Вашата регистрация чрез линк, изпратен на Вашия имейл, ще получите достъп до собствен административен панел за въвеждане и редактиране на обекти за настаняване, видове стаи, цени, снимки и др.

  • Всички потребители, рекламиращи в сайта декларират, че предоставените от тях снимки не са предмет на авторски права на 3-ти лица.
  • www.feelbulgaria.net не носи отговорност относно верноста на информацията, снимките и актуалноста на офертите предоставени от потребителите, рекламиращи в сайта.
  • www.feelbulgaria.net не носи отговорност за недоставено запитване от потребител на сайта при предоставяне на неверен или несъществуващ  имейл адрес от подателя на офертата или при възникнали технически проблеми с уеб сайта.
  • www.feelbulgaria.netзапазва правото си да променя по всяко време условията на ползване, да променя и подобрява вида на услугите, като се ангажира с уведомяване на потребителите си чрез телефонно обаждане и/или имейл съобщение.
  • Копиране и разпространение на информация в оригиналния и вид от сайта с каквато и да е цел, може да се извършва само след предварително писмено съгласие от www.feelbulgaria.net

 

Бизнес каталог на хотели и места за настаняване

Регистрирай безплатно хотел, вила, къща за гости, ресторант,бар, дискотека или друг бизнес в сферата на туризма. Виж 10 добри причини поради, които си заслужава да се регистрираш тук: